Welkom op de website van De Fietsenreus.

De fietsenreus is een fietsen speciaal zaak gevestigd in Delft aan de Vrouw Juttenland 8. De Fietsenreus heeft zich voornamelijk gespcialiseerd in herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen van Bikefun en Loekie en de welbekende Opoefietsen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw fiets(en). Wij kunnen niet ons hele aanbod tonen op deze website maar u zult hier wel een goede indruk vinden wat wij zoal leveren. Tevens kunt u bij ons een aanbod van 2e hands fietsen vinden, deze kunt u vinden onder gebruikte fietsen.

Wij verkopen ondere andere de volgende merken

BSP
BSP is sinds de oprichting in 1980 een  zelfstandige fietsfabrikant waarbij de speerpunten kwaliteit én een scherpe prijs belangrijke pijlers zijn. Hierom wordt dan ook de complete collectie fietsen volledig in Nederland ontworpen, gelakt en geassembleerd.

Azor
Azor de fiets die u zelf kunt samenstellen, krijgt u de fiets die u wilt en betaalt u niet voor dingen die u niet wilt. elke Azor een keiharde en slijtvaste poederlak coating heeft. de spatborden en stangen onder de lak verzinkt zijn. alle frames zijn uitgerust met oversized buizen, zodat het frame wel sterker wordt, maar bijna niet zwaarder. Daardoor kan het frame niet buigen en rijdt een Azor zeer stabiel en wordt u niet zo snel moe. De frames hebben tevens een zeer uitgekiende geometrie. de spaken precies passen in de naaf. (80% minder spaakbreuk). elke Azor is uitgerust met zoveel mogelijk roestvrijstalen onderdelen. elke Azor zeer sterke velgen heeft. elke Azor antilekbanden heeft. bijna alle lassen met koper worden nagesoldeerd (sterker en minder kans op roest). de roestvrijstalen kabels met teflon gevoerd zijn staat dit garant voor een gesmeerde werking. de fietsen met de hand in elkaar gezet worden, is er zeer veel oog voor kwaliteit en detail. door het gebruik van de beste materialen en onderdelen elke Azor lekker licht loopt en zeer betrouwbaar is, zodat u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier heeft.

Pointer
Al sinds de productie van de eerste Pointerfietsen in 1983 worden de fietsen van Pointer met zorg gemaakt door onze eigen vakmensen. Het lakken van frames en het monteren van de fietsen gebeurt allemaal nog steeds in eigen beheer. 

In de Pointerfabriek in Boelenslaan, nabij Drachten, passeert elke Pointerfiets meerdere kwaliteitscontroles. Pointer staat daarom garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, een echte Hollandse kwaliteitsfiets.

 

20 INCH R 31CM DIEPROOD
[3]ambition-nexave-7
BOUNDLESS NN8D PUH61 LEGERGROEN
[87]voyager
phpThumb_generated_thumbnail.jpeg

De Fietsenreus

Vrouw Juttenland 8
2611 LC Delft
Telefoon 015 2121417

Openingstijden:

Di.t/m vrij.10.00 t/m 18.00
Zaterdag  10.00 t/m 17.00