BSP fiets mag u nog een echte Hollandse kwaliteit verwachtenDamesfietsen

De gewone Hollandse fiets, of ook wel stadsfiets genoemd. Deze dames fiets is uitermate handig voor het doen van boodschappen, het naar school brengen van kinderen en voor het woon-werkverkeer op korte afstand. Op een stadfiets kun je zeer comfortabel en rechtop zitten. Je hoeft niet te piekeren over vieze broekspijpen, omdat de kettingkast van dit type damesfiets meestal dicht is. Bij sommige dames fiets modellen zorgen de jasbeschermers er tevens voor dat rugpanden van lange jassen niet tussen de spaken kunnen komen.

U kunt bij de fietsenreus terecht voor verschillende soorten merken fietsen. Zo hebben wij een breed scala aan BSP dames fietsen. Van de BSP fiets mag u echte Hollandse kwaliteit verwachten, de complete collectie fietsen worden volledig in Nederland ontworpen, gelakt en geassembleerd. De fietsen kenmerken zich door een strak design, degelijke afmontage en een uitstekende prijs.

Naast BSB damesfietsen kunt u bij De Fietsenreus ook terecht voor Azor, Pointer en Montego damesfietsen. Neem contact op voor meer informatie.

StepIn_P1
Vylora_dames_P1
BOUNDLESS NN8D ALM55 MATZWART
HEAVY DUTY NN8D OMA57 WIT
HIGHLANDER NN7 ALVD55 DIEPROOD
HUURFIETS 28_ NN3D D55 ZBL-MBL
JERSEY KS NN3D D55 CREME 1015
bsp-2_001.jpeg

De Fietsenreus

Vrouw Juttenland 8
2611 LC Delft
Telefoon 015 2121417

Openingstijden:

Di.t/m vrij.10.00 t/m 18.00
Zaterdag  10.00 t/m 17.00